Strona korzysta z ciasteczek zgodnie z Polityką plików Cookies . Korzystając z niej wyrażasz zgodnę na używanie ciasteczek, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Kredyt w Zaimo.pl
Opinie: 23

www.zaimo.pl

Zaimo.pl (Kredito24 Polska Sp. z o.o.)

ul. Chmielna 19

00-021 Warszawa

www.zaimo.pl

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekSobotaNiedziela
 Godziny pracy: 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 - -
Czas decyzji Wiek Zaś. o dochodach Koszt weryfikacji Limity Terminy
10 min. 18 – 75 Bez zaświadczeń o dochodach wymagane 0,01 zł od 500 do 6 000 zł od 1 do 12 miesięcy

Pożyczkodawca Zaimo.pl kieruje swoją ofertę do osób zainteresowanych szybką pożyczką gotówkową nawet do 6000 zł do 12 miesięcy. Pożyczka jest tania w porównaniu z innymi chwilówkami. Klient ma możliwość wzięcia pożyczki na raty, co umożliwa dogodniejsze spłacanie zobowiązania. Po wypełnieniu przez Państwa krótkiego wniosku, decyzja w sprawie pożyczki zostanie podjęta niemalże natychmiastowo.  Zrozumiale opisane zasady umowy oraz pewność, że nie będzie niespodziewanych opłat to zdecydowane zalety firmy Zaimo. Specjalnie dla Państwa, dostosujemy warunki pożyczki na raty, czyli termin spłaty oraz wysokość odsetek, tak aby bez żadnych przeszkód, spłacili Państwo kredyt.

Pożyczka Zaimo.pl
Aktualnie oceniana 4,23/5 na podstawie 15 opinii klientów.

Maksymalna kwota pożyczki to 6000 zł.

Opinie o kredycie w Zaimo.pl

Piątkaaa
2013-03-26 12:45
Ocenił(a) na:
5,0
Wyskoczyła mi pilna sprawa w weekend i na szybkiego potrzebowałam pożyczki, jak się okazało później, tylko zaimo.pl rozpatrzyło w sobotę mój wniosek i już po chwili miałam pieniądze na koncie. Polecam wszystkim, których nagle dopadnie pilna sprawa i nie mają czasu stracenia na inne nie pracujące w weekendy firmy!
Niepokorny
2014-04-12 15:16
Ocenił(a) na:
1,0
A mi jakoś nie dali, nie wspomnę już ile razy wniosek wysłałem... w porównaniu z innymi firmami to masakra
Bransolet33
2014-06-02 14:41
Ocenił(a) na:
5,0
Polecam dostałem tanią pożyczkę na rok tego samego dnia.
Arek789
2014-07-04 16:57
Ocenił(a) na:
5,0
Nie do końca wierzyłem w te pożyczki, ale jak w życiu człowiek nie ma wyjścia to co zrobić, zaryzykować i tyle. W sumie wybrałem Zaimo na szybko, także nie zagłębiałem dokładnie w inne firmy, ale współpraca w porządku.
Ciekawa
2014-07-05 02:35
Ocenił(a) na:
4,0
A co jeśli mam pracę i zamieszkanie w Irlandii? Czy była by możliwość dostania kredytu , mam na myśli 3000 rozłożone na 7 tygodni, podczas gdy ja jestem w Irlandii? Mam pilną sytuację i potrzebuję na już kasę.
Karol
2014-08-14 13:24
Ocenił(a) na:
5,0
Polecam jak ktoś potrzebuje większą kasę na trochę dłużej.
Filip
2014-08-18 19:49
Ocenił(a) na:
5,0
Zależało mi na większym kredycie i oczywiście z możliwością dłuższej spłaty, 30 dni tak jak w większości firm mnie nie urządzało. Znalazłem w końcu 3 firmy , z których wybrałem Zaimo, ze względu na najlepszą ofertę.
Finanista
2014-08-29 22:09
Ocenił(a) na:
5,0
Zdecydowałem się na Zaimo, bo ma najwyższy limit - nigdy nie wiadomo co się wydarzy. Narazie jeszcze z niego nie skorzystałem, ale przynajmniej wiem że dam radę, gdy pojawi się awaryjna sytuacja.
Karol
2014-11-11 03:25
Ocenił(a) na:
5,0
Świetna pożyczka na raty na mały procent w porównaniu z chwilówkami to trochę inny produkt. Większa kwota ale wymagane zaświadczenie o zarobkach a w nagrodę zamiast "darmowej pożyczki" bardzo niski procent.
Ewka31
2015-07-08 10:31
Ocenił(a) na:
5,0
Zaimo ma chyba najlepszą ofertę na pożyczki na raty. Reszta firm oferuje znacznie większe oprocentowanie.
Patryk
2015-10-17 11:34
Ocenił(a) na:
1,0
Nie polecam tej firmy. Nie odpisują.
nemo
2016-01-29 10:08
Ocenił(a) na:
1,0
Zaimo ,,poprosiła” i mnie o podanie danych do swojej karty ???!!!. BYŁO TO WARUNKIEM OTRZYMANIA POŻYCZKI . Widzę, po innych opiniach, że jest to chyba Ich ,,normalna” praktyka. Dlatego twierdzenie ,,Nie żąda, weryfikacja w ten sposób jest szybsza niż przelew tradycyjny 1 gr.” chyba mija się z prawdą ………. . Mam nadzieję ,że TYMI PRAKTYKAMI KTOŚ się ZAJMIE ????

Dodaj Opinię

Najnowsze ranking

Nasi eksperci polecają

Pożyczka Latwykredyt

Latwykredyt.pl

Szybka pożyczka online dostępna w 15 minut - 1000 zł bez kosztów.

Chwilówka Netcredit

Netcredit.pl

W świątecznej promocji chwilówka na 30 dni nawet na 1500 zł bez opłat!

Kredyt pozabankowy Provident

Provident.pl

Numer jeden w pożyczkach ratalnych - 10000 zł pozabankowo na niski procent.

Szybki Kredyt Mini Ratka

Mini Ratka PKO Bank Polski – Szybki kredyt Gotówkowy

Szybka pożyczka od PKO Bank Polski do 120,000 zł, możliwość konsolidacji innych pożyczek

Pożyczka w Alior Bank

Pożyczka gotówkowa Alior Bank

Bank gwarantuje najniższą ratę pożyczki do 150,000 zł, minimum formalności.

Kredyt samochodowy od Alior Bank

Pożyczka w banku BPH

Kredyt Gotówkowy Bank BPH

Szybki kredyt - pożyczka na dowolny cel. 1,5 miliona zawodolonych klientów !

Karta Kredytowa Raiffeisen Polbank

Karta Kredytowa Raiffeisen Polbank Visa

Zwrot do nawet 360 zł za zakupy, 56 dni bez odsetek i 12 rat w karcie bez odsetek.

Karta Kredytowa Alior Sync

Karta Kredytowa Alior Sync

Darmowe wydanie karty, wysoki limit kredytowy, do aż 58 dni bez odesetek.

Karta Kredytowa Deutsche Bank

Karta Kredytowa Deutsche Bank

Bogaty pakiet ubezpieczeń, rabaty u wielu partnerów nawet do 50% i 54 dni bez odesetek na karcie.

Konto oszczędnościowe BGŻOptima

Konto Oszczędnościowe BGŻOptima

Atrakcyjne oprocentowanie nawet 3,6% , brak opłat i darmowe przelewy.

Konto osobiste mBank

Konto Bankowe mBank

Darmowe konto bankowe - darmowe przelewy i wypłaty w ponad 4800 bankomatach w Polsce.

Konto osobiste ING BANK ŚLĄSKI

Konto Bankowe ING Bank Śląski

Nowoczesne konto bez opłat za prowadzenie, darmowe bankomaty i karta zbliżeniowa.