Strona korzysta z ciasteczek zgodnie z Polityką plików Cookies . Korzystając z niej wyrażasz zgodnę na używanie ciasteczek, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Chwilówka w Pozyczkomat.pl
Opinie: 16

wwww.pozyczkomat.pl

Friendly Finance Poland Sp. z o.o.

Złota 7 lok. 18

00-019 Warszawa

wwww.pozyczkomat.pl

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekSobotaNiedziela
 Godziny pracy: 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 09:00 - 17:00 11:00 - 15:00
Czas decyzji Wiek Zaś. o dochodach Koszt weryfikacji Limity Terminy
30 min. 20 – 75 Bez zaświadczeń o dochodach nie trzeba 0,01 zł od 50 do 5 000 zł od 7 do 31 dni

 

Pozyczkomat.pl to firma obsługiwana przez grupę finansową Friendly Finance, udzielająca ekspresowych pożyczek gotówkowych. Firma Pozyczkomat.pl zyskała uznanie nie tylko na polskim rynku, ale również europejskim. Brak ukrytych opłat, bezkonkurencyjna obsługa online oraz indywidualne podejście do klienta, sprawiają, że Pożyczkomat to bezpieczna i polecana firma pożyczkowa. Dodatkowo wnioski rozpatrywane są w ciągu 30 minut, łącznie z wysłaniem ustalonej kwoty na konto bankowe. Maksymalna kwota kredytu o jaką możemy się starać to 5 tysięcy złotych.

Pożyczka Pozyczkomat.pl
Aktualnie oceniana 3,43/5 na podstawie 16 opinii klientów.

Maksymalna kwota pożyczki to 1500 zł.

Opinie o pożyczce w Pozyczkomat.pl

Filip
2013-12-13 12:23
Ocenił(a) na:
5,0
Wszystko poszło sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam.
bro
2014-01-15 11:53
Ocenił(a) na:
1,0
Nie polecam, nie zawracajcie sobie głowy ludzie...
Katarzyna
2014-02-20 10:43
Ocenił(a) na:
5,0
Profesjonalni konsultanci, szybka kasa!
Katja
2014-03-09 14:41
Ocenił(a) na:
1,0
Lepszy zdecydowanie vivus!!! Naprawdę polecam.
Ziomek
2014-04-12 17:43
Ocenił(a) na:
1,0
Jakoś nie odczułem tego profesjonalnego kontaktu , a opłaty mega wysokie!;/;/ w dodatku te dokumenty przy małych kwotach to odstraszanie klientów.
Boniek
2014-04-22 14:51
Ocenił(a) na:
1,0
Korzystałem z wielu firm, ale ta wyjątkowo zapycha skrzynkę na pare dni przed terminem spłaty, jakby mieli wszystkich kilentów od razu za oszustów.
reks
2014-05-20 11:22
Ocenił(a) na:
1,0
Zgadazam się z opiniami wyżej, beznadziejna firma pożyczkowa! Chcieli mnie w balona zrobić, ale ja nie będę im za friko płacił, jeśli jest napisane że do 7 dni gratis, to gratis, a nie później dostaję do spłaty coś, a wyrobiłem się w terminie. Dzwoniąc do nich dowiedziałem się, że promocja już minęła i niestety jak im przykro nie zdążyłem na nią! Wydzwaniają do mnie, piszą, straszą karami itp. Gdy rozmawiałem z jednym z konsultantów, wszystko jakoby się wyjaśniło, po czym następnego dnia dzwoni znowu kolejny konsultant że nie spłaciłem odsetek!! Szału można dostać z nimi. Unikajcie ich jak ognia.
Asik88
2014-06-12 18:24
Ocenił(a) na:
1,0
Te koszty są odstraszające, po co się w to bagno do nich pchać, jak wystarczy samemu obliczyć w pożyczkomatach że w innych firmach jest o wiele taniej!
Wiesiek
2014-06-26 12:01
Ocenił(a) na:
1,0
Miało być tak pięknie, 7 dni za darmo, bez kosztów. To wziąłem 500zł a oni do mnie później, że muszę oddać 6 dych więcej. Te maile , smsy non stop przychodzące to wkurza tak człowieka, że ma ochotę rzucić telefonem. Jeszcze żeby później się z nimi dogadać to już w ogóle sukces, rządają nie wiadomo jakich papierów, potwierdzeń... niestety, ale nie polecam nikomu
Frankensza
2014-07-04 16:56
Ocenił(a) na:
1,0
Fajne opisy na stronie, a rzeczywistość to już inna sprawa. Myślą, że wysłałem wniosek o pożyczkę, żeby później słuchać sobie jakiejś durnej muzyczki w telefonie, gdy chcę się do niech dodzwonić o kasę!!!!
Majkelek
2014-07-04 17:09
Ocenił(a) na:
5,0
Polecam pożyczkomat, co prawda pożyczkę wziąłem tylko raz, ale spłacona i nie robili jakiś problemów z udzieleniem.
Janek
2014-08-14 13:29
Ocenił(a) na:
3,0
Dostałem pożyczkę ale trochę się trzeba było namęczyć.
Suszasziszy
2014-08-29 23:03
Ocenił(a) na:
5,0
Fajna pożyczka, szczególnie dla tych którzy nie cierpią tej całej papierologii. Ja do nich zdecydowanie należę. Wonga nie robi nas, zdesperowanych pożyczkobiorców w balona. Polecam.
Robert
2014-11-11 07:16
Ocenił(a) na:
4,0
Potrzebowałem pilnie kilka stówek. Wziąłem chwilówkę w Pozyczkomat.pl i oddałem w przyszłym tygodniu. Nic nie policzyli, 0 opłat. Polecam
Damianek
2015-07-08 09:11
Ocenił(a) na:
5,0
A ja Polecam. Pomimo, że wcześniej miałem jakieś tam problemy, że spłatami to udało mi się tutaj dostać pożyczkę. Inne firmy odmówiły.
Jola
2015-10-08 12:59
Ocenił(a) na:
5,0
firma jest super kiedy potrzebuje zawsze dostaję bez problemu. polecam

Dodaj Opinię

Najnowsze ranking

Nasi eksperci polecają

Pożyczka Latwykredyt

Latwykredyt.pl

Szybka pożyczka online dostępna w 15 minut - 1000 zł bez kosztów.

Chwilówka Netcredit

Netcredit.pl

W świątecznej promocji chwilówka na 30 dni nawet na 1500 zł bez opłat!

Kredyt pozabankowy Provident

Provident.pl

Numer jeden w pożyczkach ratalnych - 10000 zł pozabankowo na niski procent.

Pożyczka w Alior Bank

Pożyczka gotówkowa Alior Bank

Bank gwarantuje najniższą ratę pożyczki do 150,000 zł, minimum formalności.

Kredyt samochodowy od Alior Bank

Pożyczka w banku BPH

Kredyt Gotówkowy Bank BPH

Szybki kredyt - pożyczka na dowolny cel. 1,5 miliona zawodolonych klientów !

Szybki Kredyt Mini Ratka

Mini Ratka PKO Bank Polski – Szybki kredyt Gotówkowy

Szybka pożyczka od PKO Bank Polski do 120,000 zł, możliwość konsolidacji innych pożyczek

Karta Kredytowa Raiffeisen Polbank

Karta Kredytowa Raiffeisen Polbank Visa

Zwrot do nawet 360 zł za zakupy, 56 dni bez odsetek i 12 rat w karcie bez odsetek.

Karta Kredytowa Alior Sync

Karta Kredytowa Alior Sync

Darmowe wydanie karty, wysoki limit kredytowy, do aż 58 dni bez odesetek.

Karta Kredytowa Deutsche Bank

Karta Kredytowa Deutsche Bank

Bogaty pakiet ubezpieczeń, rabaty u wielu partnerów nawet do 50% i 54 dni bez odesetek na karcie.

Konto oszczędnościowe BGŻOptima

Konto Oszczędnościowe BGŻOptima

Atrakcyjne oprocentowanie nawet 3,6% , brak opłat i darmowe przelewy.

Konto osobiste mBank

Konto Bankowe mBank

Darmowe konto bankowe - darmowe przelewy i wypłaty w ponad 4800 bankomatach w Polsce.

Konto osobiste ING BANK ŚLĄSKI

Konto Bankowe ING Bank Śląski

Nowoczesne konto bez opłat za prowadzenie, darmowe bankomaty i karta zbliżeniowa.