Strona korzysta z ciasteczek zgodnie z Polityką plików Cookies . Korzystając z niej wyrażasz zgodnę na używanie ciasteczek, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Chwilówka Cashper.pl
Opinie: 8

www.cashper.pl

Cashper, Przyjaciel w Finansach

ul.Jasna 14/16A

00-041 Warszawa

www.cashper.pl

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekSobotaNiedziela
 Godziny pracy: 08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 10:30 - 16:00 -
Czas decyzji Wiek Zaś. o dochodach Koszt weryfikacji Limity Terminy
15 min. 26 – 76 Bez zaświadczeń o dochodach wymagane darmowa od 100 do 2 000 zł od 15 do 60 dni

Cashper to firma specjalizująca się w udzielaniu szybkich pożyczek gotówkowych. Specjalnie dla naszych klientów jesteśmy dostępni online przez cały dzień, również w weekendy. Każdego dnia Cashper.pl, o każdej godzinie jest możliwość złożenia wniosku o szybką gotówkę przez interneet. Możemy ubiegać się o kwotę od 100zł do 2000zł, natomiast czas pożyczki to 15, 30 lyb 60 dni.  Zespół Cashper to fachowi, dobrze wyszkoleni i doświadczeni konsultanci, którzy dzięki indywidualnemu podejściu do klienta, zapewniają miłą i profesjonalną obsługę.



Chwilówka Cashper opinie
4,2/5 8 ocen

Ostatnia ocena:


Opinie o pożyczce w Cashper.pl

Mateusz
2014-03-20 12:24
Ocenił(a) na:
5,0
Cashper jesteście godni polecenia!
Kolo33
2014-07-04 15:52
Ocenił(a) na:
1,0
Bardzo ciekawe.... mam złe doświadczenie z nimi, więc osobiście nie polecam.
Qubaaa
2014-07-04 17:02
Ocenił(a) na:
5,0
Bardzo ciężko było mi wybrać odpowiednią firmę, bo jest ich mnóstwo, a w sumie oferty też bardzo podobne. Jednak ja polecam Cashper, tylko dlatego , że nie mają żadnych dodatkowych kosztów, które wyłażą później! Widać, że zależy im na klientach.
Kamil
2014-08-09 09:41
Ocenił(a) na:
1,0
Odrzucili wniosek.. nawet nie wiem dlaczego
Ula
2014-08-14 13:29
Ocenił(a) na:
1,0
Odrzucili bez podania powodu...
MałgorzataM
2014-08-18 19:51
Ocenił(a) na:
5,0
Solidna firma, właśnie takiej szukałam. Jestem w trakcie drugiej pożyczki i naprawdę nie ma czego się doczepić. Umowa jasna i czytelna, więc nie ma opcji żebym musiała coś dopłacać. I limit już większy też mam. Szczerze polecam.
Bezkasybyłem
2014-08-29 23:03
Ocenił(a) na:
5,0
Jestem stałym klientem Cashper, a dzisiaj właśnie zdecydowałem się napisać opinię. Na początku myślałem, że pierwsza udana pożyczka jeszcze o niczym nie świadczy. Ale druga i trzecia, no cóż nie doszukiwałem się tzw. haczyków bo i po prostu nie było. Po co marnować energię na zbędne rzeczy. Cashper cenię za szybkie podejmowanie decyzj oraz dłuższy okres spłaty, niż ten który proponują inne firmy. Nie lubię mieć wszystkiego na styk, dlatego zawsze biorę pożyczkę z kilkudniowym zapasem, na wypadek gdybym nie mógł jej spłacić na czas. Polecam Cashper.
milena34
2015-10-01 11:06
Ocenił(a) na:
5,0
Polecam CASHPER.pl :)))) Bankowy produkt, pewny, tani, sprawdzony i łatwy w obsłudze online :))))

Dodaj Opinię

Najnowsze ranking

Nasi eksperci polecają

Chwilówka Netcredit

Netcredit.pl

W świątecznej promocji chwilówka na 30 dni nawet na 1500 zł bez opłat!

Pożyczka Latwykredyt

Latwykredyt.pl

Szybka pożyczka online dostępna w 15 minut - 2000 zł bez kosztów.

Kredyt pozabankowy Provident

Provident.pl

Numer jeden w pożyczkach ratalnych - 10000 zł pozabankowo na niski procent.

Pożyczka w Alior Bank

Pożyczka gotówkowa Alior Bank

Bank gwarantuje najniższą ratę pożyczki do 150,000 zł, minimum formalności.

Kredyt samochodowy od Alior Bank

Pożyczka w banku BPH

Kredyt Gotówkowy Bank BPH

Szybki kredyt - pożyczka na dowolny cel. 1,5 miliona zawodolonych klientów !

Szybki Kredyt Mini Ratka

Mini Ratka PKO Bank Polski – Szybki kredyt Gotówkowy

Szybka pożyczka od PKO Bank Polski do 120,000 zł, możliwość konsolidacji innych pożyczek

Karta Kredytowa Raiffeisen Polbank

Karta Kredytowa Raiffeisen Polbank Visa

Zwrot do nawet 360 zł za zakupy, 56 dni bez odsetek i 12 rat w karcie bez odsetek.

Karta Kredytowa Alior Sync

Karta Kredytowa Alior Sync

Darmowe wydanie karty, wysoki limit kredytowy, do aż 58 dni bez odesetek.

Karta Kredytowa Deutsche Bank

Karta Kredytowa Deutsche Bank

Bogaty pakiet ubezpieczeń, rabaty u wielu partnerów nawet do 50% i 54 dni bez odesetek na karcie.

Konto oszczędnościowe BGŻOptima

Konto Oszczędnościowe BGŻOptima

Atrakcyjne oprocentowanie nawet 3,6% , brak opłat i darmowe przelewy.

Konto osobiste mBank

Konto Bankowe mBank

Darmowe konto bankowe - darmowe przelewy i wypłaty w ponad 4800 bankomatach w Polsce.

Konto osobiste ING BANK ŚLĄSKI

Konto Bankowe ING Bank Śląski

Nowoczesne konto bez opłat za prowadzenie, darmowe bankomaty i karta zbliżeniowa.